Румен Радев, който е даскал по физическо  не оцеля дълго

...
Румен Радев, който е даскал по физическо  не оцеля дълго
Коментари Харесай

Зрителите на „Игри на волята” попиляха Румен Радев: „ Няма спечелена битка, само фъфли и реве!

Румен Радев, който е даскал по физическо  не оцеля дълго в племето на Мудева. Той  реши да се потвърди в борба на Арената и самичък се предложи да отбрани честа на племето си. Изправи се в борба против Мастагарков и Крум, само че не съумя да завоюва и си навлече гнева на феновете.

Публиката изначало харесваше съименника на президента, само че в хода на предаването хората усетиха, че Румен Радев се държи като някакъв недоразвит дечко. Който има какво още да учи, до момента в който стане същински мъж.

Зрителите заляха гаджето на Мудева с отрицателни мнения и пишат във обществената мрежа: " Видя се, че е много самовлюбено момче. Ама се натискаше да е капитан, с цел да потвърди на племето, че нямат потребност от Момчил. Уви, това застига всички, които се самозабравят! ”, „ До в този момент няма нито една извоювана борба, на какво се надяваше? ”, „ Още във визитката си сподели, че Мудева доста плаче, е в този момент видяхме кой е същинският плачльо! ”, „ Само фъфли и не ми харесва метода му на мислене! ”, „ Ревльото постоянно има готово опрощение, в този момент му бил отговорен шанс ”, „ Той Руменчо с това комплексарско държание, все втори в борбите, в този момент за 2 дни съумя да закара Амазонките отново не реката и да се осере отвред, довиждане на манекенчето, айде вкъщи! ”, подиграват му се феновете.

Инфо: Facebook

Тагове: new Игри на волята Румен Радев Румен Радев отпадна Румен Радев хейт
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР